vrijdag 28 juni 2013

Mobiel oplader houder

Heb jij daar ook altijd last van? Ik wel in ieder geval. Dan wil ik mijn mobiel opladen en moet hij op een kastje of je bent op visite kan hem nergens opleggen. Iemand stoot er tegen en hij ligt op de grond. Enorm lastig steeds als je weet dat mobiele telefoons erg gevoelig zijn. Nou dat is nu afgelopen! Ik kwam dit handig idee tegen op make it & love it en was direct verkocht. Helemaal omdat je het in de aller leukste designs kunt maken. Een houder voor je mobiele telefoon om je telefoon te kunnen opladen.. Laat ik jullie vertellen hoe het werkt en hoe je dit kunt maken .... Veel knutsel en laad plezier!


Schattig he? Nou zo maak je hem:

je hebt nodig:

  • Een lege fles shampoo of badschuim van baby, zwitsel, johnsons of natusan is goed formaat
  • Schaar/ stanley mes
  • Lijm
  • Leuk stofje
  • schuurpapiertje
Het eerste wat je doet is het schoonspoelen van de fles. Zit vaak nog restanten in ;) Goed spoelen met heet water en vervolgens laten drogen door de lucht

Dan pak je je mobieltje en meet vanaf de bodem af. Teken het af en knip het uit, alleen de voorkant. Pak nu je lader en meet voor de achterkant een stukje openingen aan de hand van de maat van je oplader. knip dat uit of gebruik een mesje om het uit te snijden.

Pak nu een schuurpaiertje en schuur de fles ruw, ook handig om de letters weg te vagen die wel eens door het stof kunnen komen. 

Kies nu een lap stof en meet het af bij het flesje, alles dient bedekt te worden, dus zorg voor wat extra lengte onderkant en bovenkant.

Lijm nu het flesje en bekleed het met de stof. laat het drogen




Knip nu de stof netjes af aan de hand van de vorm en knip een ovaal uit de stof voor de onderkant, plak deze ook op.


 Snij het stukje stof weg waar je het stukje hebt uitgesneden voor je oplader. 



werk het netjes af en klaar is het... nu heb je de ideale houder voor het opladen van je mobiel.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten