maandag 27 mei 2013

Schoenen dozen de ideale oplossing voor veel dingen


Mijn echtgenoot vroeg me wel een keer. Waarom bewaar je altijd al die dozen enzo. Gooi toch weg. Nee dat doe ik niet. En dat heeft een reden. Het is een goedkope manier van organiseren. Zeer leuk als cadeau verpakking en heel mooi als muur decoratie. 

Door simpel weg de doos te bekleden net als bij een scrapbook, heb je de aller mooiste cadeau om te geven, iets leuks erin en voila je bent klaar. Je geeft niet 1 maar 2 cadeautjes weg. De inhoud en de leuke doos die ze weer kunnen gebruiken voor het organiseren in hun eigen huis. Kijk zoals de foto hieronder. Dat is toch gewoon gaaf?




Maar ook als muur decoratie zijn de deksel heel leuk. En weer ga je het bekleden. En deze keer voor nieuwe kunst aan je muur. En je kunt het doen zoals jij het wilt. En bespaart heel veel geld door je eigen kunst te maken. Ook als foto lijst kun je het gebruiken.Plak een foto in het midden en maak er nog een mooi randje omheen. Er zijn geen grenzen als het om je eigen smaak gaat :)



Hieronder zie je bijvoorbeeld nog een manier voor het her gebruiken van de schoenen dozen.
Hier is een schoenen doos bekleed en opgehangen in een keukenkastje. Er is een gat in gemaakt in de deksel en word nu als plastic tasjes houder gebruikt. Zo heb je niet al die los liggende tasjes in je kast en als je eentje nodig hebt altijd pakken.



Iemand zei me nu met deze ideeen gaat iedere vrouw schoenen kopen voor de dozen. Tja je kunt bij een schoenen winkel ook de restanten vragen aan dozen. Vaak blijven er dozen liggen. ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten