vrijdag 17 mei 2013

Tover toetjes

Tover toetjes zijn er voor groot en klein. dr Oetker heeft een ruime keuze aan puddingen, Genoeg keuze en genoeg smaken. En je kunt het maken zoals jij wenst. Je hebt de kookpuddingen, de kloppuddingen, griesmeel en jelly puddingen. Ze zijn zonder kleurstoffen en dus kunnen vele kinderen hiervan genieten.

Kleed je pudding leuk aan en je kinderen smullen van een goedkoop toetje. Voor 69 cent heb je al een smaak waar je makkelijk 2 keer mee kunt doen. Wat melk erbij en binnen een handomdraai heb je een toetje. Dotje slagroom erop en je kind smult. Je kunt ze ook in leuke bakjes serveren of allerlei. 

Een tip is de site van dr oetker zelf: http://www.oetker.nl/

Een lekkere recept voor de kinders is deze bijvoorbeeld: 


ingrediƫnten:
Dr. Oetker Kookpudding Vanille

Voor de garnering:
1 abrikoos
125 g frambozen
1 witte druif
Bereidingswijze:
Bereid de pudding volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel een glazen schaal en 2 eierdopjes uit met koud water en doe de pudding hierin. Zet deze pudding gedurende minstens 4 uur in de koelkast. Haal de pudding uit de koelkast en leg een diep bord omgekeerd op de schaal, draai nu de schaal op zijn kop (bord goed tegen de schaal drukken; vraag of iemand je hierbij helpt). Draai nu de eierdopjes om op de rand van het bord zodat je de oren van de beer kan vormen. Je pudding is nu klaar om te versieren.

Was de abrikoos, laat deze goed uitlekken, haal de pit eruit, snijd deze in vier delen en gebruik hem als ‘binnenkant’ van de oren en als ‘wenkbrauwen’.Vorm van de frambozen het gezicht van de beer. Was de druif en leg deze als ‘tong’ onderaan de mond van de beer.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten